Karin van der Linden

 

Sinds 2016 is Karin van der Linden, vrijgevestigd psycholoog, ook verbonden aan Psychologenpraktijk Flonker. Zij heeft haar eigen specifieke kennis en inbreng, maar werkt ook oplossingsgericht en gericht op de onderliggende gevoelens en patronen.

 

Mijn interesse in mensen heeft geleid tot mijn universitaire opleiding Psychologie. Ik studeerde in 2001 af als Klinisch Psycholoog. Naast mijn studie heb ik verschillende opleidingen gevolgd, onder andere een 4 jarige opleiding Transpersoonlijke Therapie, Bio-energetische Therapie, Past Reality Integration, Emotionally Focussed Therapy (EFT) (relatietherapie), Mindfulness en Meditatie, Familieopstellingen, Cognitieve gedragstherapie en Traumatherapie.

 
 
Wat ik heb ervaren in deze opleidingen is hoe belangrijk het is om los te komen van je eigen emotionele bagage en je bewust te worden van jezelf. Echt wezenlijke veranderingen kunnen alleen plaats vinden wanneer je niet alleen anders leert denken over dingen, maar ook je lichaam en je gevoelens betrokken worden in het veranderingsproces. Hierdoor kun je je overlevingspatronen los laten en je onderliggende oude pijn verwerken.
 
 
Ik heb bij verschillende reguliere Psychologenpraktijken gewerkt en werk sinds 2015 als vrijgevestigd psycholoog. Ik ben zowel regulier als alternatief opgeleid en ik blijf in ontwikkeling door nascholing, supervisie en intervisie.
 
 
De therapie die ik geef is gebaseerd op mijn visie dat leven vanuit jezelf, je essentie, steeds meer mogelijk is als je loskomt van je emotionele bagage en overlevingsmechanismen.
Trefwoorden in mijn manier van werken zijn veiligheid, respect, zorgvuldigheid, acceptatie, empathie, compassie, humor, confrontatie, verdieping, vertrouwen en deskundigheid.
 
 
Karin woont in Groningen in een samengesteld gezin met kinderen in verschillende leeftijden.