Individuele therapie

 
Het leven kan soms best ingewikkeld zijn. Zeker als je al het een en ander hebt meegemaakt en je vastzit in oude patronen. Soms is het erg lastig om de angst, paniek, verdriet of sombere gedachten niet de overhand te laten krijgen:
 
-      ik weet niet meer wat ik moet doen, alles wat ik doe mislukt
-      ik kan hier niet mee omgaan, ik red het niet alleen
-      ik wil zo graag, maar het lukt me niet
-      waarom overkomt mij dit altijd
-      door wat er toen is gebeurd kom ik nu niet verder
 
Er kunnen veel redenen zijn waarom je het even niet ziet zitten. Door samen uit te zoeken hoe dat zit en te kijken hoe we dit op kunnen lossen kun je je leven weer in eigen handen nemen. Daar willen we je graag bij helpen. 
 
Misschien denk je dat jouw probleem raar of ingewikkeld is, of dat het juist eigenlijks niks voorstelt. Laat je daardoor niet van de wijs brengen. Het gaat er om wat jij graag wilt bereiken. Als je twijfelt kun je ons altijd bellen of mailen om even te overleggen. 
 
We vinden het belangrijk om samen te zoeken naar oplossingen: we hebben verschillende manieren waarmee we je kunnen helpen zoeken, maar jij bent uiteindelijk degene die weet wat wel en wat niet voor jou werkt. We gaan op een gelijkwaardige manier aan de slag en zoeken samen uit wat bij jou past en wat jou helpt.