Relatietherapie

Je relatie loopt niet lekker. Je hebt de laatste tijd steeds vaker ruzie of je hebt juist het idee dat je elkaar niets meer te zeggen hebt. Je wilt wel graag samen verder. Alleen niet op deze manier...

Of je vraagt je af of je samen moet blijven. Voor de kinderen, of omdat je hoopt dat je de verliefdheid en het gevoel van vroeger weer terug kunt krijgen…

Veel mensen denken wel eens aan relatietherapie, maar de stap is vaak zo groot. Met relatietherapie geef je aan dat je er samen niet uit komt en dat voelt vervelend. Aan de andere kant: zo kom je ook niet verder. Als je je relatie belangrijk vindt: doe er wat aan. Zoek uit of het niet veel beter kan. Zorg dat je er écht alles aan gedaan hebt.

Wil je samen uitzoeken hoe je je relatie kunt verbeteren, hoe je kunt zorgen dat je weer het beste in elkaar ziet, bel of mail ons dan voor een afspraak. Of kijk eens rond op dezewebsite om te kijken wie we zijn en wat we doen.

Mijn ervaring is dat relatietherapie een stuk makkelijker is én dat de kans dat het weer goed komt een stuk groter is, als mensen iets eerder waren gekomen! 

Misschien lijkt het een hele investering in tijd en in geld. Maar een goede relatie is heel veel waard! Vaak zijn een aantal gesprekken al voldoende om de oude patronen te doorbreken en oud zeer op te ruimen.

Want als je niets doet verandert er ook niets….